Krutter børnetøj - Skønt udvalg af Krutter børnetøj med hurtig levering

LAGERSALG  - SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,-

1-3 dages levering

14 dages fuld returret

LAGERSALG
SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,- / 1-3 dages levering

Krutter

Viser 1–28 af 33 resultater

Krutter

Det smukke babytøj og børnetøj fra Krutter er inspireret af designer Birgitta og hendes brors barndom i 70’ernes og 80’ernes legesyge børneunivers. Kollektionerne har nostalgiske vibes og er designet i skandinavisk vintage stil. Du finder retro favoritter som shorts overalls med mælkedrenge striber og rombers samt søde kjoler i A-snit og overdådige nederdele med smukke vintage blomsterprint i jordnære farver. Et af de helt store hit fra Krutter er de uundværlige ruffle bluser og bodyer med smukke flæser og dæmpede farver.

Køb babytøj og børnetøj fra Krutter hos Ollifant

Er du på udkig efter sødt og stilfuldt tøj til dit barn kan jeg anbefale dig at kigge nærmere på det smukke babytøj og børnetøj fra Krutter. Her finder du skønne bodyer og bluser med flæser og fine wing-sleves, smukke nederdele og skønne bloomers med fantastiske mønstre, samt smørbløde kjoler i øko-tex 100 certificeret bomuld. Til drengene finder du de sødeste shorts overalls, lækre bløde bluser, fine skjorter og behagelige bukser.
Det smukke babytøj og børnetøj fra krutter fås i fra størrelse 56 cm til størrelse 140 cm. Dit barn kan altså være klædt i det lækre tøj fra Krutter fra det er nyfødt til det er omkring 10 år gammelt. Hvilket også gør, at babytøj og børnetøj fra Krutter er perfekt hvis små og store søskende skal matche. De fleste styles fra Krutter er produceret i Øko-tex 100 certificeret bomuld.

Køb bodystockings til din baby fra Krutter

En bodystocking fra Krutter er luksus til din baby. De smukke bodyer til de små piger kommer i to modeller; en med flæsekrave og en med wing-selves, som er smukke flæser der sidder langs skuldersømmen. De fine bodyer kommer i smukke dæmpede farver, som passer perfekt til den skandinaviske stils farveskema. I sommerkollektionerne blandes de dæmpede farver med sarte pasteller, hvilket giver stilen et legesygt pift.
Udover de skønne bomulds bodystockings, til de små piger, finder du også lækre og smørbløde bodystockings til de små drenge. Her er der bedstefarmodellen, som går igen og igen. En lækker basis body med knapper i halsudskæringen, som passer så fint til de små shorts overalls fra samme mærke. Udover grandad bodyen finder du også en super fin basis rib bodystocking, som oftest er inspireret af 70’ernes mælkedrengestriber.
Bodystockings fra Krutter findes i størrelse 56 cm, 62 cm, 68 cm, 74 cm, 80 cm, 86 cm, 92 cm, og 98 cm.

Køb basis bluser til børn fra Krutter

Er din baby blevet for stor til at bruge de skønne flæse bodystockings fra Krutter? Bare rolig, de samme smukke flæser og skønne farver går igen på de fine bomuldsbluser fra Krutter, som findes helt op i størrelse 10 år. Det samme gælder for de lækre grandad bluser og basis rib bluser til drengene. Udover de fine basis bluser finder du også lækre skjorter med og uden knapper og fine bluser med kraver og smukke mønstre og blomsterprints fra Krutter her hos Ollifant.

Smukke nederdele og fine kjoler fra Krutter

Kollektionernes nostalgiskes vibes kommer især til syne i de smukke nederdele og lette kjoler. Nederdelene fra Krutter er lavet i 100% bomuld, som er vævet som man væver silke, det giver et smukt, skindende og silkeagtigt udtryk. Nederdelene har smukke blomsterprints og er super skønne sammen med de lækre flæsebluser. Stoffets vævningen gør at nederdelen er stivere end normalt vævet bomuld, men det gør at nederdelen strutter smukt, og hvilke piger vil ikke gerne have en nederdel der strutter? Nederdelene har smukke blomsterprints og er super skønne sammen med de lækre flæsebluser.
Nederdelen findes også i en blødere model med seler, som kan tages af. Disse nederdele er superfine til de små piger, brug dem med hvide bluser med blonder og lange strømper for at fuldende looket.
Bomuldskjolerne fra Krutter er perfekte som hverdagskjoler, de har et flot A-snit, som klæder de fleste. Kjolerne findes i de smukke dæmpede og jordnære farver og med fine og lette blomsterprints.

Shorts, bloomers, overalls og bukser fra Krutter

Leder du efter smarte shorts og smukke bloomners til din baby, så hold øje med de lækre modeller fra Krutter. Her finder du smukke bloomers i samme silkeagtige materiale og mønster som de fine nederdele. Men de små bloomers findes også i en blødere bomulds version. Disse er oftest unisex og kan derfor bruges til både piger og drenge. De små shorts og bloomers er super fine samme med de lækre basis bodystockings til både piger og drenge. Men de er mindst lige så skønne med de fine matchende skjortebluser.
Til de små drenge må du ikke gå udenom de søde shots overalls og skønne rombers. Til de større drenge finder du lækre baggy bukser i smørblødt øko-tex 100 certificeret bomuld og smarte mælkedrenge inspirerede kassebukser.

Tilbud og udsalg på babytøj og børnetøj fra Krutter

Du kan være heldig at finde styles fra tidligere sæsoner i vores udsalgskategori her. Men hvis der er styles du ikke vil gå glip af vil jeg råd dig til at være hurtig, da vi ikke kan garantere at alle størrelser og styles er tilgængelige i udsalgskategorien. Hvis du følger Ollifant på sociale medier som Facebook og Instagram kan du følge med i, hvornår vi fylder op i udsalgskategorien. Så hold øje med udsalgs kategorien og vores profiler på sociale medier, så kan ud nemlig være heldig at finde både bodystockings, nederdele, bukser, bluser m.v. fra Krutter til tilbudspriser.
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være blandt de første, som høre om specielle rabatter og tilbud, og der vil ydermere være tilbud og rabatter, som er eksklusive for vores nyhedsbrevsmodtagere.

Filter

Scroll til toppen