Lil' Atelier Arkiv – Ollifant.dk

   Julegaver byttes indtil 20. Januar 2020      Sidste dag for bestilling af julegaver som er garanteret leveret inden jul er 19. December 2019   

FRAGT 29,- / GRATIS FRAGT over 499,-

1-3 dages levering

30 dages fuld returret

Tlf: 30 15 24 95 - info@ollifant.dk

   Sidste dag for køb af julegaver 19. dec

   Julegaver byttes indtil 20. jan

FRAGT 29,- / GRATIS FRAGT over 499,-

Lil' Atelier

Viser alle 13 resultater

Babytøj og børnetøj fra Lil’ Atelier!

Lil ‘Atelier er den perfekte kombination af eksklusivitet og elegant design. Hos Lil’Atelier møder du en kvalitetsbevidst tilgang til mode, som giver enhver stil personlighed og kant. Bestsellers nye eksklusive børnetøjs brand består af tre produktlinjer; BABY, MINI og KIDS størrelserne går fra 0-8 år. Fælles for de tre produktlinjer er, at du finder styles i et klassisk look til en hver lejlighed til store og små drenge og piger.

Lil’ Atelier laver skønt tøj til baby og tøj til børn til gode priser!

Det er Bestseller der står bag det nye danske børnetøjsbrand Lil’Atelier. Det er især tilkendegivet på de lækre materialer og fantastiske styles, men især på prisen. Du finder bodystockings, leggings, kjoler, bluser, striktrøjer og bukser til gode priser hos Ollifant og Lil’ Atelier.

Køb dit Lil’ Atelier babytøj og børnetøj hos Ollifant

Hos Ollifant er de mærke vi forhandler nøje udvalgt og vi er vildt begejstret for Lil’Atelier. Designet er super lækkert og der er noget til alle stilarter og prisen god, det er et perfekt match til børnefamilier med aktive børn. Se Ollifant’s lækre udvalg fra Lil’Atelier ovenfor.

Filter

Scroll til toppen