Müsli by Green Cotton - Køb Müsli by Green Cotton babytøj m.m.

LAGERSALG  - SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,-

1-3 dages levering

14 dages fuld returret

LAGERSALG
SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,- / 1-3 dages levering

Müsli by Green Cotton

Viser 1–28 af 37 resultater

Müsli by Green Cotton

Müsli By Green Cotton er et fantastisk dansk børnetøjs brand med miljø og økologi i fokus. Her på siden finder du et bredt udvalg af lækkert babytøj og børnetøj fra Müsli. Se blandt andet de lækre og komfortable leggings og bukser, som har fokus på børns bevægelighed og de smukke bodystockings og fine kjoler med smukke mønstre og dæmpede farver. Men du finder ikke kun tøj til baby og tøj til børn hos Müsli, det danske brand har nemlig også en super lækker interiørkollektion, hvor du bl.a. finder stofbleer, toilettakser, sengetøj, nusseklude og meget mere.

GOTS- og Øko-tex 100 certificeret babytøj og børnetøj fra Müsli by Green Cotton

Müsli by Green Cotton hører under Green Cotton koncernen, som har to børnetøjsmærker; Müsli og Fred’s World.
Green Cotton koncernen har eksisteret siden 1986 hvor Leif Nørgaard, som er manden bag, grundlagde virksomheden som står bag et helt fantastisk kemifrit og økologisk koncept, som siden har inspireret et utal af danske brands til at tænke i samme baner. I 1991 producerede by Green Cotton verdens første 100% økologi-certificerede bomulds T-shirt.

Det økologiske børnetøj og økologiske babytøj fra Müsli by Green Cotton så dagens lys første gang i 2015 og efterspørgslen er steget lige siden. Müsli by Green Cotton og koncernen bag er både GOTS certificeret og OEKO-TEX 100 certificeret ydermere er de en del EU’s miljømærke; Blomsten. Du har derfor en garanti for, at alt 100% fri for sundhedsskadelige kemikalier og er miljøvenligt fremstillet. Når du køber økologisk børnetøj og økologisk babytøj fra Müsli by Green Cotton beskytter du derfor både miljøet, dine børn og dig selv.

Køb økologisk babytøj og økologisk børnetøj fra Müsli by Green Cotton hos Ollifant

Hvis du er på udkig efter økologisk babytøj og økologisk børnetøj i en fantastisk kvalitet, skal du kigge nærmere på Müsli by Green Cotton her på siden. Babytøjet og børnetøjet fra Müsli er både GOTS certificeret, Øko-tex 100 certificeret og er mærket med Blomsten – EU’s miljømærke.

Müsli by Green Cotton har et slogan der hedder: Choose and reuse – the sustainable choise. Og det må man i den grad sige, at de lever op til. Det økologiske tøj til børn og tøj til baby er fremstillet af de bedste og reneste kvaliteter, derfor kan babytøjet og børnetøjet fra Müsli by Green Cotton videregives i flere generationer og stadig se lige så flot ud, som da det var nyt.
Ydermere har man hos brandet erkendt at ikke alle børn er lige store og at nogle vokser hurtigere end andre. Derfor er de fleste styles designet med ekstra længde i ærmer og ben, som kan smøges op og ned efter behov. Dette giver også dig, som forældre, en økonomisk fordel ved at vælge økologisk babytøj og økologisk babytøj fra Müsli By Green Cotton, da det kan bruges i en længere periode end babytøj og børnetøj fra andre brands. Men det kommer selvfølgelig an på, hvor hurtigt dit barn vokser. Børn vokser typisk mere i nogle perioder end andre.

Køb bodystockings til baby fra Müsli by Green Cotton

Du finder de lækreste økologiske bodystockings fra Müsli her på siden. De er alle fremstillet i økologisk bomuld på GOTS-Certificerede fabrikker. De fantastiske økologiske bodystockings er designet i dæmpede farver med fantastiske mønstre og tryk. Alle de fine bodystockings har tre små kapper mellem benene og har amerikansk lukning ved skuldrene, så de er nemme at få af og på selv de helt små babyer. Hvis du leder efter smørbløde bodystockings i økologisk bomuld, som holder kvaliteten selv efter 100 vaske, vil vi klart anbefale dig at vælge bodystockings af økologisk bomuld fra Müsli by Green Cotton. Hos Ollifant har vi bodystockings i økologisk bomuld i størrelse 56 cm, 62 cm, 68 cm, 74 cm, 80 cm, 86 cm, 92 cm, og 98 cm.
Mix og match de lækre bodystockings med leggings, bukser eller bloomers i samme mønstre og farver for et super lækkert udtryk.

Leggings, bukser og bloomers til drenge og piger fra Müsli by Green Cotton

Leder du efter smarte baggy bukser med seje detaljer og plads til bevægelse og leg til din lille dreng? Eller er du måske på udkig efter søde bloomers, leggings og bukser i dæmpede farver og smukke mønstre til din lille pige? Så finder du et virkelig lækkert udvalg os Müsli her hos Ollifant. Alle bukser, leggings og bloomers, fra det fantastiske danske brand, er lavet i økologisk bomuld og er GOTS- og Øko-tex 100 certificeret. De skønne leggings er super søde til de helt små over en lækker bodystocking i samme mønster eller en matchende farve. Men de er også et virkelig godt alternativ til strømpebukser under en af de smukke kjoler. Igen kan de skønne leggings matches med en kjole i samme mønster og farve men det ser også super skønt ud, hvis man laver mix and match mellem de smukke mønstrede kjoler og de ensfarvede leggings.

Køb babytøj og børnetøj fra Müsli by Green Cotton på tilbud og udsalg

Vi fylder løbende tøj til baby og tøj til børn fra Müsli by Green Cotton i vores udsalgs kategori. Så hold gerne øje med vores udsalgs kategori her, du kan være heldig at finde dine favorit styles til nedsat pris. Du kan også være heldig at lige nøjagtig det du leder efter, bliver sat ned til en vild pris når vi holder Black Friday her hos Ollifant. Se mere på vores Black Friday side her.

Gratis fragt på babytøj og børnetøj ved køb over 499,-

Hos Ollifant.dk får du altid gratis fragt til pakkeshop når du køber babytøj og børnetøj for over 499,-. Du kan forvente at modtage din pakke 1-2 dage efter vi har modtaget din ordre. Skulle det ske at de bestilte varer ikke passer eller ikke lever op til din forventning, har du altid 30 dages fuld returret.
Hvis du ikke kan finde det du leder efter, kan du med fordel bruge vores filter eller søgefunktion, som er på alle sider, til at finde det du leder efter.
Skulle du have brug for råd og vejledning omkring størrelser, pasformer eller noget helt 3. er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores søde kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også kontakte os på Facebook og Instagram, hvis det er nemmere for dig.

God shoppetur!

Filter

Scroll til toppen