Nsleep - Bredt udvalg af Nsleep junior dyner, autostole, lagner m.m.

   Julegaver byttes indtil 20. Januar 2020      Sidste dag for bestilling af julegaver som er garanteret leveret inden jul er 19. December 2019   

FRAGT 29,- / GRATIS FRAGT over 499,-

1-3 dages levering

30 dages fuld returret

Tlf: 30 15 24 95 - info@ollifant.dk

   Sidste dag for køb af julegaver 19. dec

   Julegaver byttes indtil 20. jan

FRAGT 29,- / GRATIS FRAGT over 499,-

Nsleep

Viser alle 22 resultater

Nsleep // Natural sleep

Nsleep er et dansk firma, som primært udvikler, designer og producerer egne produkter til et sundt, allergifrit sovemiljø. Til det bruger vi kapok i alle af vores produkter.

Kapok produkter i Danmark
Vi er lidt stolte af at flere danske firmaer i Danmark har fulgt vores gode idé og har tilsvarende produkter på markedet.
Derfor er vi ekstra glade for du har valgt Nsleep som leverandør til dit sovemiljø og som kan garantere dig den bedste kvalitet i komfort og valg af råmaterialer.

Kapok
Vi bruger natur fiberen kapok som fyldmateriale i alle vore produkter.
Vores arbejde med kapok i snart 20 år. Har givet os en stor erfaring, med de helt unikke egenskaber som kapok giver dig som bruger, af vores produkter.
Støvmider, bakterier og skimmelsvampe kan ikke leve i kapok. Derfor er kapok helt enkelt, den mest allergivenligt natur fiber til dit sunde, allergifrie sovemiljø.
Kapok har været meget brugt i tidligere tider. Men er blevet en ”glemt” fiber, da nye typer fyldmaterialer kom til. Vi har som det første Danske firma genopfundet brugen af kapok, til dit sovemiljø.

Filter

Scroll til toppen