Pom Pom børnesko - Køb skønne børnesko og sandaler fra Pom Pom

LAGERSALG  - SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,-

1-3 dages levering

14 dages fuld returret

LAGERSALG
SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,- / 1-3 dages levering

Pom Pom

Viser alle 20 resultater

Det danske skomærke har produceret fantastiske børnesko i mere end 10 år. Pom Pom er mest kendte for deres perfekte hjemmesko og lækre sandaler som fås i et vælg af farver og designs. Men de laver også nogle virkelig fantastiske begyndersko, vinterstøvler, chelsea støvler og sneakers.

Køb Pom Pom hjemmesko hos Ollifant

De super fine hjemmesko fra Pom Pom passer til enhver smag. Er du mest til de lækre skinfutter i klassiske farver som; camel, brun, sort, navy og lyserød som kan du kan købe igen og igen til dit barn? Eller er du til nye farver, som følger sæsonernes trends? Pom Poms skinfutter kommer i de klassiske farver og i sæsonfarver i hver kollektion så du kan vælge præcis de hjemmesko du allerbedst kan lide. De lækre Pom Pom hjemmesko fås også i ruskind i de lækre sæsonfarver.
Hjemmeskoenes fine udseende er en ting, de lækre materialer og egenskaber er en helt anden ting. Hjemmeskoene er fremstillet af det blødeste koskind yderst og lækkert blødt læder indeni. Sålen under hjemmeskoen er en unik latex sål, som du kun finder hos Pom Pom. Sålen er utrolig fleksibel og meget skridsikker. Derfor bliver hjemmesko fra Pom Pom anbefalet af dagplejere, vuggestuer og børnehaver i hele landet.
De helt små børn, som ikke går helt endnu, skal helst gå med bare tæer for at få den bedste gå-start. Men her på vores breddegrader er det ikke altid varmt nok til bare tæer. I de kolde måneder kan hjemmeskoen fra Pom Pom bruges som prewalkers, et alternativ til de stivere begyndersko, både inde og ude, selv om dit barn ikke går endnu. Men fordi hjemmeskoen og især den unikke latexsål er så fleksibel og skridsikker som den er, har barnet næsten samme føling og bevægelse i fødderne som på bare tæer. Hjemmeskoene er ikke vandtætte, så de anbefales ikke udendørs, men er fine som alternativ i bilen, barnevognen, i butikker m.v. hvor man ikke vil være med strømpefødder.
Hjemmeskoene fra Pom Pom findes i størrelse 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 og 27 her hos Ollifant. Så de kan bruges helt fra de første spæde skridt og frem til skolestart alt efter hvor hurtigt dit barns fødder vokser.

Pom Pom begyndersko

Barnets første skridt er et af de største øjeblikke hos de fleste forældre. Og der er da heller ikke noget sødere end et barn som lige har lært at gå og som stavre usikkert afsted. Men her starter de næste bekymringer for forældrene – Hvilke sko skal mit barn have?
Barnets første sko eller begyndersko, som de oftest kaldes, skal være lette, have fasthælkappe og støtte om anklerne samtidig med at de skal have en fleksibel sål. Danske Pom Pom laver sådanne begyndersko. De små sko er fremstillet i blødt koskind både indvendigt og udvendigt. De har et mellemhøjt skaft, som støtter barnets ankel og en fleksibel og stødabsorberende latexsål som sikre barnet et godt fodfæste og som er lettere og mere fleksibel end den velkendte rågummisål. Begynderskoene fra Pom Pom fås i forskellige modeller. Du finder dem med snøre, med en velcrostrop eller med to velcrostropper. Alle tre modeller kommer i et væld af farver og designs, så der er noget til en hver smag.

Sandaler fra Pom Pom

Sandalerne fra Pom Pom er især gode til børn med smalle fødder men passer også børn med almindelige fødder. Har dit barn derimod brede fødder skal du ikke vælge sandaler fra Pom Pom.
Sandalerne er lavet af blødt kvalitetsskind og har rågummisåler. Sandalerne findes, som hjemmeskoene i et væld af farver og med få eller mange detaljer, så der er sandaler til enhver smag. Sandalerne fås både som lukkede sandaler med lukket snude og som åbne sandaler. De lukkede sandaler er gode til de små, som har det med at snuble og skrabe tæerne mod underlaget når de går. De små lukkede sandaler er et alternativ til begynderskoene på de varme sommerdage. Husk dog, at sandalerne ikke har den optimale støtte om anklerne.

Pom Pom vinterstøvler

Vinterstøvlerne er som sandalerne, begynderskoene og hjemmeskoene til smalle fødder og fødder med normal bredde. Poim Pom vinterstøvler til børn lukkes med to velcroremme over vristen, så de kan justeres for optimal pasform for det enkelte barn. Vinterstøvlerne er fremstillet af blødt kvalitetslæder på ydersiden og har et lækkert uld foer indeni, som holder de små fødder varme og tørre. Mellem sålen og foret har vinterstøvlen en unik TEX membran. TEX membranen har mikroskopiske porer som forhindrer at vand og sne kan trænge ind i støvlen, men som tillager vanddamp som sved at komme ud. Membranen giver de små fødder det bedste miljø og går det muligt for dem at ånde og holde sig tørre og varme.
Sålen er af rågummi, som også er fleksibelt, men ikke lige så fleksibelt som latexsålerne. Vinterstøvlerne fra Pom Pom er ikke egnede til de helt små børn, som lige har lært af gå. Men har dit barn gået stabilt i et par måneder eller mere er der perfekte.

Pleje af Pom Pom læder vinterstøvler med TEX membran

Vinterstøvlerne skal imprægneres inden de tages i brug. Det er vigtigt at du bruger imprægnering som IKKE indeholder silikone til dine TEX vinterstøvler. Silikonen i imprægneringen kan lukke for TEX membranens mikroskopiske porer og forhindre vanddampen i at komme ud, Det vil resultere i, at barnet får våde fødder fordi fødderne ikke kan ånde og derfor ikke kan komme af med sveden. Det er en god ide at imprægnere dine TEX vinterstøvler med jævne mellemrum.
Våde læder vinterstøvler med TEX membran må ikke stilles på radiatoren eller i et varmeskab, det ødelægger membranen og udtørre læderet.
Bliver læderet gråt og kedeligt at se på kan det med fordel plejes og friskes op af læderfedt.

Filter

Scroll til toppen