WODEN KIDS børnesko - Køb WODEN KIDS sko og sneakers til børn

LAGERSALG  - SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,-

1-3 dages levering

14 dages fuld returret

LAGERSALG
SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,- / 1-3 dages levering

WODEN KIDS

Viser alle 13 resultater

WODEN er et skandinavisk sneaker brand med fokus på de skandinaviske designværdier, naturlige kvalitetsmaterialer og stor værdi for pengene. Fashion, funktionalitet og anatomi er essentielle elementer i WODEN DNA’et, der sikrer sneakers omhyggeligt designet til det urbane liv. Med respekt for miljø og omgivelser arbejdes der ud fra en bæredygtighed tilgang:

REDUCE. REUSE. RECYCLE.

WODEN er inspireret af naturen. Med afsæt i bevidste holdninger om materialevalg og produktion, gør WODEN hvad der er muligt for at kunne passe godt på naturen som vi kender den. For dig betyder det, at syntetiske materialer i vid udstrækning er bandlyst, og i stedet bruges ægte læder, ruskind, miljøvenlige korksåler indvendigt i skoen og ydersåler af minimum 10% genbrugsgummi.

WODENs nordiske ophav, Skandinavien, står vores hjerter meget nær. I den sammenhæng forsøges det, innovativt, at inkorporere nye, nordiske, materialevalg og teknologier i produktionen og samtidig arbejde så bæredygtigt, som overhovedet muligt.

WODEN KIDS’ BØRNESÅLER MED VOKSETILLÆG

Alle WODENs sko og sneakers både til børn og kvinder har en indersål, der er lavet af kork, hvilket gør, at den er stødabsorberende, fleksibel og skaber et godt indeklima i skoen. Derudover støtter korksålen din eller dit barns fod hele dagen gennem alle aktiviteter, leg eller uventet eventyr.

WODEN ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig som forældre og for dit barn at finde den helt rigtige størrelse. Dette er ligegyldigt om, du står nede i en butik eller køber over vores webshop, vi vil hjælpe dig til at blive selvlært ekspert i WODEN KIDS størrelser til dine børn.

På korkindersålen i alle vores børnesko har vi lavet aftegninger, der viser det 1 cm’s voksetillæg, som vi anbefaler, der skal være i alle børnesko. Dette skyldes, at alle børn hele tiden er i forandring både psykisk og fysisk, og vi i WODEN ønsker at give børnene plads til at kunne udvikle sig.

Filter

Scroll til toppen