Baby bukser og baby leggings - Baby leggings og baby bukser

LAGERSALG  - SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,-

1-3 dages levering

14 dages fuld returret

LAGERSALG
SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,- / 1-3 dages levering

Bukser

Shop en bredt udvalg af baby bukser og baby leggings i neutrale og skønne farver og mønstre til både piger og drenge. På siden her har vi samlet sweats, bukser, rombers, shorts, baby leggings og meget mere til aktive babyer og småbørn i alle aldre. Her kan du finde Tætsiddende og løse modeller i elastiske og bløde materialer, som sikrer en behagelig pasform. Se nærmere på vores yndige blomstrede bukser og leggins til piger, samt vores smarte varianter som passer perfekt til små drenge. Vi har altid gode priser på baby bukser og baby leggings til enhver smag og leverer din ordre hurtigt og sikkert.

Viser 1–28 af 64 resultater

Baby bukser og leggings i økologisk bomuld og kvalitets materialer

Kun det bedste er godt nok til de mindste. I vores store udvalg af baby leggins og baby bukser finder du modeller i bomuld, modal, uld, fløjl og mange andre lækre materialer. Vores sortiment byder på bomuld som er OEKO-TEX 100 certificeret og GOTS certificeret. Sætter du pris på økologisk bomuld, der er produceret uden brug af farlige kemikalier, som du helst ikke vil sætte dit barn i kontakt med? Så se nærmere her hos Ollifant.dk, hvor du altid finder et bredt udvalg af bukser og leggings af højeste kvalitet til de små.

Behagelige bukser til babyer og børn med den rette pasform

Vi stræber efter at tilbyde leggings og bukser til babyer og småbørn, som har en god pasform og giver lyst til mange timers bevægelse og leg. Her på siden kan du finde adskillige baby leggins og baby bukser i behagelige materialer som bomuld, modal og elastan. Vi fører smarte bukser med blød elastik i livet, som kan justeres med snøre og tilpasses enhver dreng eller pige. Hos os kan du altid finde et stort udvalg af størrelser og modeller.

Filter

Scroll til toppen