Babytøj - Køb billigt babytøj i lækker kvalitet online | Ollifant

LAGERSALG  - SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,-

1-3 dages levering

14 dages fuld returret

LAGERSALG
SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,- / 1-3 dages levering

Tøj

God pasform, stærke materialer og skønt design til børn og til baby. Det er den slags børnetøj og babytøj du finder her. Når du køber tøj til børn og tøj til baby hos Ollifant kan du finde både lækre overdele og smarte underdele til dit barn. Vi forhandler børnetøj og babytøj fra anerkendte Okeo-tex 100 certificerede og GOTS-certificerede danske kvalitetsmærker som Petit by Sofie Schnoor, Krutter, Knast by Krutter, Müsli by Green Cotton og mange flere.

Viser 1–28 af 320 resultater

Babytøj og Børnetøj

Tøj i ministørrelse er noget af det sødeste, hvis du spørger mig. Men tøj til børn og tøj til baby skal ikke bare se sødt ud. Børnetøj og babytøj skal både være behageligt for børnene at have på, samtidig med at det skal være super holdbart. Så det kan holde til mange timers vild leg både inde og ude og ikke mindst de efterfølgende ture i vaskemaskinen.

Hos Ollifant finder du et håndplukket udvalg af tøj til børn og tøj til baby fra lækre danske kvalitetsbrands. Du finder det fineste børnetøj fra blandt andet Petit by Sofie Schnoor, Petit Piao, Monsieur Mini, Huttelihut, Müsli by Green Cotton og Krutter. Vi tilføjer løbende nye spændende brands til dig, så hold endelig øje med vores ”mærker”-kategori og tag endelig et kig på vores fine tøj til baby og tøj til børn.

Vi bestræber os på at have børnetøj og babytøj til alle. Nogle forældre lægger vægt på at børnetøjet er slidstærkt og kan holde til at blive brugt og måske endda kan holde til at blive givet videre til søskende. Andre forældre lægger vægt på økologisk og bæredygtigt børnetøj og babytøj eller andre særlige kvaliteter. Hos os finder du både tøj til børn og tøj til baby i økologisk bomuld, smørblødt modal, uld og andre lækre materialer. Har du spørgsmål til størrelser, materialer eller er der andet du er i tvivl om, skal du endelig kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Det bedste børnetøj

Hos Ollifant bruger vi meget tid på at udvælge det bedste tøj til dig og dine børn. Vi ønsker kun at forhandle det bedste tøj til børn og baby. Du finder derfor kun børnetøj, som er lavet til børn og med tanke på børn her hos Ollifant. Det er vigtigt for os, at børnetøjet kan holde til vild leg og institutionsliv, samtidig med at børnetøjet skal være super komfortabelt at have på. Det er vigtigt at børnetøj er designet så det er slidstærkt og giver børnene fri bevægelighed til leg. Men for de fleste børn er det mindst lige så vigtigt, at det er det rigtige tøj de har på. Derfor har vi et stort udvalg af blandt andet bluser, kjoler, bukser og sweatshirts og andet børnetøj til både store og små piger og drenge. Så tag dit barn med på råd når du shopper børnetøj og undgå de værste tøjkriser om morgen når ynglings tøjet er til vask.

Det bedste babytøj

Hvis du leder efter smørblødt, lækkert og sødt babytøj, er du landet det helt rigtige sted. Hos Ollifant finder du et bredt udvalg af lækkert tøj til din baby. Vi udvælger det vi mener er det bedste babytøj. Du finder søde, bløde bodystockings i økologisk bomuld, smørblødt modal, uld og silke. Det er vigtigt for os, at vi passer på babys sarte hud, derfor har vi et bredt udvalg af blandt andet bodystockings i økologisk bomuld som er både OEKO-TEX 100 certificeret og GOTS-certificeret det gælder blandt andet det fine babytøj fra Müsli by Green Cotton og Petit Piao.
Tøj til baby skal i særdeleshed være behageligt at have på, der skal ikke være noget, som ikke er rart for den lille at ligge på. Derfor er det vigtigt for os, at de mærker vi forhandler designer babytøj med tanke på, at det skal være blødt og lækkert og give baby fri bevægelighed, samtidig med at det skal være slidstærkt så der er plads til at baby begynder at bevæge sig rundt og lærer at kravle.

Overdele til børn og baby

Vores langærmede og kortærmede bluser, bodystockings og heldrager til babyer og børn er i alle fremstillet i lækre bløde materialer og fået i flere varianter og størrelser. ”Overdele” -kategorien gemmer også på smukke kjoler, bodykjoler, seje sweatshirts og fine cardigans i forskellige farver, prints og materialer til både børn og babyer. Hvad enten du er til babytøj og børnetøj i bomuld eller uld, når dit barn skal klædes på, er mulighederne mange hos Ollifant.

Underdele til børn og baby

I ”underdele” -kategorien finder du lækre bukser, leggings, sweatpants, shorts og bloomers som alle giver dit barn den bedste bevægelsesfrihed. Du finder også smukke nederdele fra Krutter og fine strømpebukser fra Petit by Sofie Schnoor til piger fra størrelse 56 til 128.

Overtøj til baby og børn

Overtøj til babyer kan være svært at vælge, men hellere et lag for meget end et for lidt, så din baby kan altid bruge en tyk trøje, en køredragt eller en jakke – tyk eller tynd. Det meste af året har din baby også brug for noget på hovedet. Når det blæser eller er koldt, er huer og evt. vanter gode at have købt hos Ollifant. Om sommeren kan lidt skygge fra en solhat være godt for din babys sarte hud. Babyhuer og luffer findes i enkeltlag, dobbeltlag, 100 % bomuld eller 100 % uld, alt efter årstid eller behov.

Børnetøj og babytøj i kvalitetsmaterialer

Børnetøj og babytøj findes i et hav af materialer og der er lige så mange holdninger til materialerne som der er forældre. Hos Ollifant sørger vi for at have et godt udvalg af børnetøj og babytøj i forskellige materialer, så der er noget for alle. Du finder blandt andet bodystockings, bluser, kjoler, bukser og leggings i lækre materialer som bomuld, økologisk bomuld, modal og uld. Der bliver mere og mere fokus på miljøet og den kemi der bruges til at fremstille de materialer børnetøj og babytøj laves af. Derfor er der også flere og flere brands, som går op i dette. Det har betydet, at det er blevet nemmere for os forældre at finde børnetøj og babytøj i økologiske og bæredygtige materialer. I vores børnetøjs kategori finder du tøj til børn i økologisk bomuld, GOTS-certificeret bomuld og håndfarvet bomuld. Men vi har også styles i et lækkert miks af bomuld og modal. Dette miks finder du bland andet hos Petit Piao. Mikset af bomuld og modal giver dig et smørblødt stykke tøj til dit barn, som holder faconen vask efter vask og som har fantastiske åndbare egenskaber.
Flere af de fine Elefanthuer fra danske Huttelihut er fremstillet i lækre miks af bomuld/uld som giver super gode temperaturregulerende egenskaber.

Tilbud på børnetøj og babytøj

I udsalgskategorien her på siden finder du et bredt udvalg af tøj til børn og tøj til baby til nedsatte priser. I perioder kan du spare helt op til 70% på forskellige kategorier. Vi får løbende nyt børnetøj og babytøj fra vores leverandører og derfor nedsættes styles fra tidligere kollektioner for at gøre plads til nye sæsonvarer. Find udsalgskategorien med babytøj og børnetøj her. Glæd dig også til Black Friday, hvor du kan finde gode tilbud på børnetøj.

Rabatkode til børnetøj og babytøj

Indimellem kan du være heldig at vi giver dig en rabatkode til Ollifant.dk. Rabatkoder kommer oftest først ud i vores nyhedsbrev og senere på Instagram og Facebook.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.
Følg Ollifant.dk på Instagram her.
Følg Ollifant på Facebook her.

Børnetøj og babytøj med gratis fragt

Hos Ollifant får du gratis fragt når du køber børnetøj og babytøj for over 499,-. Gratis fragt gælder med levering til GLS Pakkeshops i Danmark. Hvis du handler for minder end 499,- koster fragten kun 29,- til GLS Pakkeshops i Danmark. Hvis du vil spare fragten selv om du ikke handler for 499,- kan du afhente din pakke med babytøj og børnetøj på vores adresse i Bramming.

Børnetøj og babytøj størrelser

Hvis du leder efter børnetøj og babytøj i bestemte størrelser kan du søge efter størrelsen i søgefunktionen på siden eller bruge filterfunktionen som du finder på alle mærker og kategorier.

Her finder du størrelse i babytøj og børnetøj inddelt efter barnets højde og alder:
56 cm = 1 mdr., 62 cm = 3 mdr., 68 cm = 6 mdr., 74 cm = 9 mdr., 80 cm = 1 år, 86 cm = 1,5 år, 92 cm = 2 år, 98 cm = 3 år, 104 cm = 4 år, 110 cm = 5 år, 116 cm = 6 år, 122 cm = 7 år, 128 cm = 8 år.

Filter

Scroll til toppen