Baby bodystocking - Køb baby bodystocking til både drenge og piger

LAGERSALG  - SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,-

1-3 dages levering

14 dages fuld returret

LAGERSALG
SPAR 30-70% PÅ HELE SHOPPEN!

FRAGT 39,- / 1-3 dages levering

Bodystockings

Her hos Ollifant finder du et stort udvalg af fine bodystockings til baby og børn. Vi har bodyer i mange forskellige farver og materialer. Du finder bodystockings til både piger og drenge i skønne farver, med fine print og lækre detaljer, samt bodyer med både lange og korte ærmer og ben. Vi har bodystockings i lækre materialer fra anerkendte OKEO-TEX 100- certificerede og GOTS-certificerede danske brands som blandt andet Petit by Sofie Schnoor, Müsli by Green Cotton, Krutter, Petit Piao og mange flere.

Viser 1–28 af 68 resultater

Bodystocking til baby og børn

Bodystockings er uundværlige til din baby og udgør oftest størstedelen af garderoben i din babys første leveår. Bodyer fås derfor i et stort udvalg af materialer, farver, mønstre og former. De fås både med lange og korte ærmer og ben. I sommerhalvåret er det en god ide at vælge lette materialer som bomuld og modal til din baby. I vinterhalvåret kan du med fordel vælge 100% uld eller uldblandinger. Ulden holder din baby varm og tør men giver samtidig hunden mulighed for at ånde. En lille baby kan aldrig få for mange bodystockings så køb gerne en god stak så du ikke pludselig mangler eller skal vaske hele tiden.

En bodystocking er super praktisk og har flere egenskaber som du bliver glad for, når du har et lille barn. En body kan knappes op mellem benene, så du nemt og hurtigt kan komme til at skifte ble uden at bøvle med at få tøj over hovedet på din baby.
En bodystocking har oftest amerikansk lukning eller knapper i halsåbningen, så den er lettere at få af og på. Vidste du at den praktiske amerikanske lukning har en anden super praktisk egenskab? Nemlig at de kan åbnes, så bodyen kan komme ned over babys skuldre og dermed kan komme den vej ned, hvis uheldet skulle være ude og bleen ikke har holdt. På den måde er både du fri for at trække en beskidt body over hovedet på dit barn.

Bodystockingen fungerer som undertøj for vores børn i deres første leveår og er derfor også det lag, der er i kontakt med babys hud. Derfor er det vigtigt for os, at du har mulighed for at finde et stort udvalg af OEKO-TEX 100 Certificerede og GOTS-Certificerede bodyer til din baby hos Ollifant.

Hos Ollifant finder du lækre bodystockings i skønne farver og med smukke mønstre og print. Du finder både ensfarvede og mønskrede bodyer, som nemt kan matches på kryds og tværs med de øvrige lækre styles i sortimentet som du finder her hos Ollifant. Vores sortiment spænder over alt fra bukser og bluser til heldragter, sko og overtøj.

Bodstocking til baby på udsalg

Man kan som sagt ikke få for mange bodyer i barnets første leveår. Derfor er det rart når man engang imellem kan få et godt tilbud. De fleste mærker laver 2-4 kollektioner om året, så når sæsonerne skifter og vi modtager de nye kollektioner fra leverandørerne kan du være heldig og finde fine bodyer på udsalg.

Find alle vores bodystocking på udsalg lige her.

Køb bodystocking til baby online hos Ollifant

Hos Ollifant finder du bodystockings til din baby fra kendte mærker som Petit by Sofie Schnoor, Müsli by Green Cotton, men vi har også en skønt udvalg af mindre kendte, men super lækre mærker som Petit Piao og Monsiuer Mini. Så vi er sikre på, at du nok skal finde det du lever efter her hos os. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp til at finde de helt rigtige bodyer eller andet er du altid velkomment til at kontakte vores søde kundeservice. Bestiller du i dag modtager du dine varer i løbet af 1-3 dage og køber du for mere end 499,- giver vi gratis fragt til pakkeshop på din bestilling.

Filter

Scroll til toppen