Tøj til baby Arkiv – Ollifant.dk

JANUARUDSALGET ER STARTET!  - SPAR 30-50% PÅ ALLE ETFERÅRSVARER

FRAGT 39,- / GRATIS FRAGT over 499,-

1-3 dages levering

30 dages fuld returret

Tlf: 30 15 24 95 - info@ollifant.dk

JANUARUDSALGET ER STARTET!
SPAR 30-50% på ALLE EFTERÅRSVARER

FRAGT 39,- / GRATIS FRAGT over 499,-

Tøj til baby

Hos Ollifant finder du alt hvad din baby kan få brug for af babytøj helt fra nyfødt og indtil skolestart. Babytøj er noget at det sødeste der findes og her på siden finder du søde bodystockings, lækre heldragter, fine bukser, varmt overtøj og meget andet fra lækre danske mærker, blandt andet Müsli by Green Cotton, Krutter, Petit Piao, Petit by Sofie Schnoor.

Viser 1–28 af 337 resultater

Tøj til baby

Der sker rigtig meget i udvikling i det første års tid af babys liv. Derfor er det vigtigt som forældre at vælge tøj til baby som imødekommer denne udvikling. Det er vigtigt at babytøj har en god pasform og har masser plads til bevægelse både dag og nat. Det er en rigtig god ide at klæde baby i babytøj af åndbare materialer og i lag på lag. Da det er den bedste måde at holde baby varm og tør på. Vælg derfor babytøj af naturlige materialer som bomuld, modal, uld og silke da disse materialer er både åndbare, temperaturregulerende og dejlig bløde. Babytøj kommer oftest i størrelse 56 til 98 cm.

Bodystocking til baby

Bodystockings er noget af det tøj til baby man aldrig kan få for meget af. Bodystockings er det stykke tøj, som fylder største delen af babys garderobe i de første leveår. Bodystockings fungerer som bluser om sommeren og som bluser og undertøj i de koldere måneder. Derfor er det en god ide at gå efter bodystockings som er Okeo-tex 100 certificeret og/eller GODT-certificerede. Da det indikerer at der er brugt færre kemikalier til fremstillingen af tøjet, hvilken er en god ting for babys sarte hud.

Heldragter og sommerdragter til baby

Heldragter og sommerdragter til baby er som bodystockings, men med ben. Nogle heldragter har også fødder. Heldragter med fødder bruges mest til nyfødte babyer og som nattøj til de små. Babysokker er ikke nemme at holde på den lille fod, derfor er det super smart med heldragter med fødder i til de små nyfødte babyer. Sommerdragter er som heldragter, men med kortearme og korte ben, så baby ikke for det for varmt i sommervarmen. Hos Ollifant finder du super fine sommerdragter til både baby drenge og baby piger.

Bluser til baby

Bluser til baby er super praktiske til at lave lag på lag, så baby holdes varm. Bluser til baby findes i et utal af farver og mønstre med og uden print. Hos Ollifant har vi bluser til baby med både korte og lange ærmer. Størstedelen af bluserne til baby har praktiske knapper i nakken, i halsåbningen eller på skulderen, for at det er nemmer at blusen over hovedet på baby. Du finder alt fra søde cardigans og lækre sweatshirts til fine T-shirts i kategorien ”Bluser” her på siden.

Bukser til baby

Hos Ollifant finder du alle slags bukser til din baby hvad enten du leder efter leggings, sweatpants, jeans, shorts eller bloomers. Vi har super bløde leggings fra Müsli by Green Cotton, smarte sweatpants fra Petit by Sofie Schnoor og de fineste shorts og bloomers til både baby piger og baby drenge fra Krutter. Du finder bukser til de kolde måneder og blide sommerdage samt shorts og bloomers som både kan bruges i sommervarmen. Til sæt et par fine leggings eller strømpebukser og de små shorts og bloomers kan bruges hele året.

Nederdele til baby

En nederdel er ikke det praktiske tøj til baby, men det er super sødt til festlige lejligheder. Her på siden finder du nederdele til baby helt ned i størrelse 0-1 år. Iklæd baby en fin bodystocking, strømpebukser og en af de mange søde nederdele, så er hun helt klar til jul, fødselsdag eller hvilken som helst anden festdag.

Tilbud på tøj til baby

Det fine tøj til baby bliver løbende sat ned for at gøre plads til nye styles. Derfor kan du være heldig at finde dine ynglings mærker og dit ynglings babytøj til nedsatte priser i vores udsalgskategori. Du finder udsalgskategorien her.

Filter

Scroll til toppen