Black Friday 2019 Arkiv – Ollifant.dk

JANUARUDSALGET ER STARTET!  - SPAR 30-50% PÅ ALLE ETFERÅRSVARER

FRAGT 39,- / GRATIS FRAGT over 499,-

1-3 dages levering

30 dages fuld returret

Tlf: 30 15 24 95 - info@ollifant.dk

JANUARUDSALGET ER STARTET!
SPAR 30-50% på ALLE EFTERÅRSVARER

FRAGT 39,- / GRATIS FRAGT over 499,-

Black Friday 2019

Black Friday 25% hos Ollifant.dk

Velkommen til Black Friday 2019 hos Ollifant!

Er du klar til Danmarks største shoppingdag i 2019? Fredag den 29. november kl. 00.00 skyder vi gang i Black Friday her på shoppen. Du finder vores vilde Black Friday tilbud på babytøj, børnetøj og tilbehør til børn lige her! Du kan spare 20%, 30%, 40%, 50%, 60% og helt op til 70% på tøj til børn og tøj til baby fra lækre børnetøjsmærker som Petit by Sofie Schnoor, Krutter, Knast by Krutter, Huttelihut, Müsli by Green Cotton, Pom Pom, Joha og Woden Kids.

Tilmeld dig Ollifant's nyhedsbrev og vær blandt de første til at se vores vilde BLACK FRIDAY tilbud! Tilmeld dig her

Black Friday 2019 med vilde tilbud på babytøj, børnetøj!

Vi er klar med super gode tilbud på tøj til baby og tøj til børn. Du kan være sikker på at finde et stort udvalg af lækkert babytøj og børnetøj på tilbud her på siden, hvad enten du leder efter hagesmækkebodystockingsbukserleggingsbluserkjolerbloomersskosneakersvinterstøvlertermotøjtil baby og til børn.

Petit by Sofie Schnoor Black Friday 2019 tilbud

Hos Petit by Sofie Schnoor finder du blandt andet skønne bodystockings, lækre sweatshirts og sweatbukser, kjoler, bluser, bukser, leggings og gummistøvler på Black Friday kan du spare fra 20% til 70% på lækkert tøj til baby og tøj til børn fra Petit by Sofie Schnoor. Se hele udvalget af babytøj og børnetøj fra Petit by Sofie Schnoor her.

Müsli by Green Cotton Black Friday 2019 tilbud

Müsli by Green Cotton laver det noget af det blødeste og lækreste babytøj i fine farver og mønstre. Men Müsli by Green Cotton laver også en serie af helt fantastisk tilbehør til baby og børn. Her på shoppen finder du alt fra bodystockings, leggings, bukser, kjoler, cardigans, bloomers, hårbånd, sengetøj, sengerende, håndklæder, puslepuder og strækvikler fra Müsli by Green Cotton. På Black Friday kan du spare minimum 20% på alle varer fra Müsli by Green Cotton. Find hele udvalget af babytøj og børnetøj fra Müsli by Green Cotton her.

Huttelihut Black Friday 2019 tilbud

Mangler du en lækker og varm hue, elefanthue eller ulddragt til din baby eller de større børn, så glæd dig til at se vores Black Friday tilbud på Huttelihut her på siden, hvor du vil kunne spare minimum 20% på alt fra Huttelihut. Find hele udvalget fra Huttelihut her.

Krutter og Knast by Krutter Black Friday 2019 tilbud

Fantastiske farver og smukke flæser er det der går igen og igen i kollektionerne af fra både Krutter og Knast by Krutter. De smukke flæser findes på både bodystockings, bluser og kjoler til både små og lidt større piger. Til drengene finder du bukser, bluser, bodystockings og shorts/bloomers i sæsonens lækreste farver. På Black Friday kan du spare fra 20% til 70% på babytøj og børnetøj fra både Krutter og Knast by Krutter. Find de lækre farver og flæser fra Krutter her og fra Knast by Krutter her.

Pom Pom Black Friday 2019 tilbud

Mangler du hjemmesko, begyndersko, sneakers, sandaler, Chelsea støvler eller vinterstøvler til børn finder du et stort udvalg her hos Ollifant. Pom Pom laver fantastiske hjemmesko og begyndersko til baby og børn, med unikke og super skridsikre latexsåler. Men du finder også lækre og super fleksible sko, sneakers, sandaler, Chelsea Boots og vinterstøvler med rågummisåler til de lidt større børn. På Black Friday sparer du minimum 20% på alt fra Pom Pom. Find hele udvalget her.

Termotøj og Termøstøvler Black Friday 2019 tilbud

Vil du spare penge på termotøj og termostøvler fra En Fant, så skal du glæde dig til Black Friday tilbuddene her hos Ollifant. Du kan nemlig spare minimum 20% på termotøj og termostøvler fra En Fant på Black Friday. Se udvalget fra En Fant her.

Vinterstøvler Black Friday 2019 tilbud

Spar minimum 20% på vinterstøvler fra både Woden Kids, Pom Pom og Polo Ralph Lauren fredag den 29. november. Find vores udvalg af lækre vinterstøvler her.

Køb billige julegaver hos Ollifant

Black Friday er en rigtig god anledning til at komme i gang med dine julegave indkøb. Hos Ollifant vil du finde skarpe priser og gode tilbud på babytøj, børnetøj og tilbehør til børn. Og hvem vil ikke gerne spare penge på julegaverne?
Køb din julegave hos Ollifant seneste 17. december 2019 for at være sikker på, at den når frem til juleaften.
Du skal ikke være bange for at købe julegaver til dine kære hos Ollifant allerede på Black Friday. Vi bytter nemlig alle varer som købes fra 29. november 2019 til og med 31. december 2019 helt frem til 31. januar 2020.

Black Friday i Danmark

Black Friday er blevet voldsomt populært i Danmark de seneste år. Det er en af de største shoppingdage på verdensplan. Konceptet er oprindeligt fra USA men dagen har efterhånden spredt sig til resten af verden. I Danmark har forbrugerne taget godt imod konceptet og flere og flere butikker og webshops hopper med på bølgen.
Black Friday falder på den sidste fredag i november og markerer dagen efter Thanksgiving, hvor rigtig mange butikker og webshops giver ekstra gode tilbud til kunderne. Nogle kalder det starten på julehandlen og andre bruger Black Friday til at forkæle sig selv og sine børn.

Tilbud på babytøj og børnetøj med gratis fragt

Hos Ollifant får du altid gratis fragt til GLS pakkeshop når du handler for over 499,- Det glæder både når du køber tøj til baby, tøj til børn og tilbehør til både baby og børn. Du får også gratis fragt til GLS pakkeshop når du handler udsalgsvarer for over 499,-

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Filter

Scroll til toppen