Handelsbetingelser

På denne side finder du alle handelsbetingelser der er, når du handler hos Ollifant.dk

Skal du sende din pakke retur til Ollifant.dk?

Send os en mail på info@ollifant.dk hvor du skriver at du gerne vil returnere din(e) vare(r) og også gerne årsagen. Så sender vi en retur lavet til dig på mail. Du kan forvente at modtage din returlabel inden for 24 timer på hverdage. En returlabel fra Ollifant koster 39,-.
De 39,- kr. vil blive fratrukket dit returbeløb. Husk gerne at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse.

Fordelene ved returlabel fra Ollifant: Pakken er forsikret, du får et track and trace nummer og kort leveringstid.

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvis varen er i samme stand og i original emballage. Varen må ikke have tegn på slid, pletter eller skader. Derudover SKAL der være mærker på tøjet, da vi ellers ikke kan sælge varen til en ny modtager. Du kan vælge at bytte varen eller få dine penge tilbage.

Nægter du modtagelse af en pakke koster det dig 49,- returfragt for Danmark, udland afregnes efter landtaksterne. Varer der går tabt under denne returneringen kan vi ikke kompensere for.

Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid. Du skal reklamere indenfor 2 måneder efter at du har konstateret fejlen / manglen.
Send en mail til info@ollifant.dk med din beskrivelse af reklamationen, ordre.nr samt billede dokumentation af reklamationen som viser fejlen

Ved returnering sendes varene til:
Ollifant.dk
Horstvedvej 7
8560 Kolind

Dit valg af levering og fragt ved køb

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder:
Levering uden omdeling kr. 39,-
Levering med omdeling kr. 45,-
Levering uden omdeling: Levering uden omdeling sker med GLS eller PostNord til selvvalgt pakkeshop. Når pakken er på vej, modtager du en e-mail og en SMS om at din pakke er på vej og hvornår den kan afhentes.
Levering med omdeling: Levering med omdeling sker med GLS eller PostNord til din privat adresse. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes på din lokale pakkeshop.

Salg til lande udenfor Danmark. Ollifant har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Ollifant. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.
Den nævnte fragtpris i indkøbskurven er gældende for pakker op til 5 kg.

Sales to countries outside Denmark. Ollifant are not responsible for customs or other duties that may be imposed on a product purchased and sent from Ollifant. This duty or charge must be borne by customer / receiver.
Shipping cost are valid for packages up to 5 kg.

Vi bestræber os på at levere inden for 1-2 hverdage i Danmark med mindre andet fremgår.

Ved udsalg samt i ferier må der på beregnes længere leveringstid.

Rabatkoder, gavekort samt voucher kan ikke benyttes i forbindelse med andre tilbud eller udsalgsvarer.

Betaling

Alle varer er angivet i DKK og er inklusiv 25 % moms.

Hos Ollifant kan du betale med flg. kort: Dankort, Visa, MasterCard og Maestro.

Du kan også betale med MobilePay.

Der er ikke muligt at betale pr. efterkrav.

Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte vare. Du vil hurtigst muligt modtage en mail omkring dette.

Ved betaling med kort sendes oplysningerne krypteret til PBS. Derfor er det sikkert at betale med betalingskort hos Ollifant.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Nets A/S (PBS) der har adgang til data vedr. betalingen. Hverken Ollifant eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DKK, når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.

Hverken Ollifant eller andre har mulighed for at læse disse data.

Beløbet for de købte varer trækkes først, når varerne sendes fra Ollifant. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vigtigt! Beløbet skal være os i hænde senest 3 hverdage efter bestillingen, ellers sletter vi ordren. Venligst skriv ordrenummer i menulinjen og send os gerne en mail om, at du har overført beløbet. Mailen kan sendes til: info@ollifant.dk