Badetøj til børn

Sommeren og badesæsonen er i fuld gang og det betyder en masse leg ved vandet. Derfor er det også vigtigt, at dit barn er godt beskyttet mod solens stråler og derved undgår at blive forbrændt. Hos Ollifant sælger vi kun badetøj, der er UV beskyttende. Når du køber badetøj, kan du altid se, om badetøjet er UV beskyttende, ved at kigge efter betegnelsen UPF eller UV - denne faktor skal gerne hedde 50+.
Du kan se vores udvalg lige her. Vi har et bredt udvalg af både heldragter, bikinier, badeshorts, så du kan finde det helt rigtige til dit barn. Vi har badetøj fra populære brands som Lil'Atelier, Petit by Sofie Schnoor, Wheat og Soft Gallery.

Selvom badetøjet er UV beskyttende, er det altid vigtigt at bruge solcreme med høj faktor og helst vandafvisende, hvis dit barn leger i vandet.
Solens stråler er kraftigst kl. 12-15 og det anbefales derfor, at man opholder sig så meget som muligt i skyggen i dette tidsrum. Vi anbefaler derfor også, at dit barn anvender en solhat som er UV beskyttende. Du kan se vores udvalg af solhatte lige her.

Badetøj

Her finder du et bredt udvalg af badetøj til både piger og drenge. Vi har både badeshorts, bikinier og badedragter. Og skal dit barn være rigtig godt beskyttet, har vi også et udvalg af solhatte.